Petua Texas Hold Em – Beberapa Petunjuk Dari Pro Lama

Anda boleh menemui 3 perkara yang perlu diketahui oleh setiap pemain poker sama ada mereka ingin berjaya dalam jangka masa panjang. Saya telah memberikan kaedah berikut kepada beberapa rakan yang akan bermain dalam kejohanan pertamanya dan ingin mencari pelajaran cepat sebelum dimulakan. Dia juga memainkan satelit pantas pada mulanya dan dia memenangkannya. Kemudian dia bermain di kejohanan dan berakhir di tempat ke-3. Ini adalah kali pertama dia bermain dari meja makannya dan kali kedua dia bermain semua. Inilah yang saya katakan kepadanya.

O Lakukan kad hebat

O Lakukan dalam kedudukan hebat

O Bersaing

Main kad hebat! Nampaknya agak sederhana Mega888 Download. Orang ingin memamerkan ke meja dan memberitahu orang lain betapa baiknya mereka dengan memilih cerek bersama-sama dengan beberapa tangan kotor. Jari-jari ini tidak sering muncul pemenang dan walaupun mereka melakukannya, mereka tidak dapat menebus sebahagian besar kesempatan anda mengabaikan kegagalan dengan harga yang besar. Sekiranya anda benar-benar merasa selamat, bermain dengan AQ, JJ, 10-10. Cukup mainkan K Q dan KJ sekiranya anda bebas daripada pemain sebelum anda. Menghubungi kenaikan gaji dengan tangan ini adalah cara yang pasti untuk berjaya.

Lakukan dengan cara yang hebat untuk melibatkan diri dengan kad yang bagus dalam beberapa posisi terakhir, tombol, kerusi kapur yang lebih banyak (satu tempat duduk sebelum pertandingan), dan 2 kerusi menghadap perlawanan. Ini akan menjadi tempat daging dan kentang. Mereka akan mendapat wang. Jangan pertahankan buta kecil anda sehingga anda mempunyai kad yang baik kerana menjadi yang pertama bertindak hanyalah tempat yang mengerikan dengan pegangan yang jauh lebih rendah daripada optimum. Pembukaan (1 untuk bergabung dengan tunas tepat selepas pembahagi) dengan penyambung yang sesuai, “kata 7-6 ciuman, adalah tempat yang buruk kerana jari-jari ini bermain dengan baik dan bernilai juga anda tidak mempunyai nilai jika anda tidak pernah tahu siapa akan mempermainkan anda secara peribadi dan seberapa banyak.

Yang terakhir benar-benar agak rumit. Mainan dalam talian berbeza berbanding dengan kita bermain dengan 25 dekad sebelumnya, jadi berhati-hatilah ketika inilah tempat anda belajar bermain. Saya telah menyaksikan kejohanan kemenangan yang sangat agresif, tetapi mungkin tidak sampai jadual terakhir menunjukkan taktik ini. Saya telah melihat orang menggunakannya sebaik sahaja pertandingan dimulakan dalam usaha untuk mengambil banyak pemproses dengan cepat. Kejohanan boleh menjadi maraton, bukan perlumbaan. Gunakan pertimbangan yang baik dan tentukan cara untuk mendorong. Pemain yang tidak aktif (jarang meningkat dengan kurang dari AA, KK atau QQ) semestinya benar-benar muflis sama ada kuno atau tepat di tengah-tengah situasi, dengan cara yang sama; itu bukan kaedah terbaik untuk bermain dengan memperoleh. Naikkan preflop sekiranya anda mahu membuat persembahan, tanpa mengira apa. Sekiranya anda menang dengan pembahagi, anda dapat bermain seterusnya secara percuma, sekiranya anda dimainkan, anda kini mempunyai kedudukan dan kekuatan kad di sisi anda sendiri. Walau apa pun, anda akan mendapat kejayaan yang luar biasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *